In de verdieping

In de verdieping

19 augustus 2024

In de verdieping

Toe aan een nieuwe beleving? Boek nu het ‘in de verdieping’ arrangement!

 Uw comfortabele kamer is klaar voor een ontspannen verblijf en we zorgen voor parkeergelegenheid voor extra gemak. Geniet een avond van culinair genot met ons 3-gangen menu, waar onze keukenbrigade lokale, verse ingrediënten verwerkt tot smaakvolle gerechten. 

Inbegrepen 
- Overnachting in een tweepersoonskamer naar keuze 
- Ontbijt met uitzicht op het water 
- Culinair 3-gangen keuzemenu 

U heeft de keuze uit een van de volgende programma's: 

- Personal Yoga : Een op maat gemaakte les speciaal voor u. Wilt u een pittige Power Yoga of een Mindful Stretch? Ook als u niet in de downward dog wilt, maken we nog een mooie beweegles voor u! Aandacht, ademenen, jezelf uitdagen en grenzen accepteren. Bij alle beweegvormen is het doel: meer uit je hoofd en meer in je lijf. (60 minuten)
- Personal Morning Meditation: Buiten aan de waterkant nemen we plaats voor een moment van bewust ademen en innerlijke rust. De ochtendzon voedt ons en de buitenlucht vult onze longen terwijl we in het hier & nu zijn. Met zachte bewegingen sluiten we af om de dag met hernieuwde energie te beginnen. (50 minuten, aanvang 07:00)
- Personal Sound Healing: Liggen, luisteren, voelen en resoneren in een harmonie van klanken. Een klankenbad of -meditatie heeft een positieve invloed op onze balans. Zowel fysiek, mentaal en emotioneel. (50 minuten) * Deelnemers geven aan dat hun slaap is verbeterd en energie verhoogd!

Voorwaarden van dit arrangement 
- Op basis van een 2 persoonskamer 
- 1-persoonstoeslag €10,- per nacht 
- Exclusief toeristenbelasting 

Met een groep? Meer informatie? Onze sales afdeling informeert u graag over de mogelijkheden! Neem contact op met 0485-232255, stuur een mail naar sales@debungelaer.nl of neem een kijkje op de website van Myrna!